از مهمترین اقدامهای حضور در نمایشگاهها، غرفه سازی نمایشگاهی میباشد. تمامی شرکتها و برندها در نمایشگاههای مختلفی که مربوط به حوزه کاری آنها میباشد شرکت میکنند و تلاش میکنند که غرفهای با طراحی جذاب و استاندارد داشته باشند تا بتوانند تاثیر زیادی روی بازدیدکنندگان نمایشگاه گذاشته و بهتر دیده شوند. ساخت غرفه نمایشگاهی از قوانین و مقررات خاصی برخوردار میباشد که میتواند با توجه به مجری برگزارکننده نمایشگاه و محل برگزاری متفاوت باشد. برای ساخت غرفه میتوان متریالهای متفاوتی را بکار برد و غرفهای شکیل و جذاب با توجه به بودجه و نیاز شرکت ساخت. در ادامه به گامهایی که برای ساخت یک غرفه نمایشگاهی باید برداشته شود، میپردازیم.
سر فصلهای مقاله :
اولین کاری که شرکتی که میخواهد در نمایشگاه حضور داشته باشد باید انجام دهد، انتخاب یک تیم غرفه سازی میباشد. سپس بعد از قرارداد با یک شرکت غرفه سازی، آن شرکت برای اخذ مجوز غرفه سازی شما در نمایشگاه اقدام و بعد شروع به کار ساخت خواهد کرد. اخذ این مجوز در نمایشگاههای بزرگ و بینالمللی بسیار مهم میباشد و مبلغی از طرف شرکت غرفه سازی به حساب برگزارکننده نمایشگاه واریز میشود تا در صورت وارد آمدن آسیب به نمایشگاه از طرف آن شرکت، مبلغ جریمه از آن کسر شود. بعد از کسب مجوزها، تیم غرفه سازی مراحل ساخت غرفه نمایشگاهی را شروع میکنند.
بعد از مشخص شدن محل قرارگیری غرفه در سالن توسط برگزارکننده نمایشگاه، تیم غرفه سازی شروع به انجام عملیات کف ریزی در آن محل میکنند. به طور معمول کف ریزی از طریق جایگذاری مکعبهای چوبی، فلزی یا پلاستیکی صورت گرفته که این کار، هم زمین ساخت و ساز را مشخص میکند و هم شرایط را برای پارکت ریزی یا قرار دادن موکت فراهم میکند. کف ریزی میتواند مدلها و جنسهای مختلفی داشته باشد که بسته به سلیقه کارفرما انجام میشود. البته به این دلیل که نوع کف ریزی عموما چندان اهمیتی ندارد، شرکتهای غرفه سازی با توجه به نوع کفی که در دسترس دارند شروع به این کار میکنند و معمولا نوعی را در نظر میگیرند که برای کارفرما کم هزینهتر باشد.
استفاده از پارکت یا موکت بستگی به سلیقه کارفرما خواهد داشت و طبق نظر او، کف غرفه با پارکت یا موکت پوشانده میشود. البته از آنجایی که عموما در شرکتهای غرفه سازی پارکت موجود میباشد و استفاده از آن مقرون به صرفهتر خواهد بود، برای پوشاندن کف غرفه از پارکت بیشتر استفاده میشود. با این حال کارفرما میتواند بسته به سلیقه خود، کف غرفه را با موکت یا پارکت در رنگهای مختلف بپوشاند.
بعد از اتمام دو مرحلهی که پیشتر به آنها اشاره کردیم، نوبت به نجاری یا همان ساخت و ساز غرفه میرسد. تیم غرفه ساز، با توجه به طرح مورد نظر، اقدام به نجاری غرفه میکند. ساخت و ساز غرفه شامل دیوار چینی، میز کانتر نمایشگاهی و... میشود. مهم است که در این مرحله از بهترین و مرغوبترین متریالها استفاده شود و کیفیت کار نجار نیز بالا باشد تا نحوه ساختن غرفه نمایشگاهی به بهترین شکل صورت پذیرد.
بعد از اتمام مرحله نجاری یا ساخت و ساز، به برق کشی غرفه میرسیم. از همان اول، مجوز انشعاب برق سه فاز از طرف نمایشگاه صادر میشود و فرد برقکار با بهرهگیری از جعبههای فیوزی که در اطراف هر غرفه هستند، برق آنها را تأمین میکند. غرفهها با استفاده از پرژکتور، هالوژنها، لامپهای مهتابی و... میتوانند نورشان را تأمین کنند و استفاده از هرکدام بستگی به نیاز کارفرما خواهد داشت. در طرح غرفه، محل قرارگیری هرکدام از این نورها و تعداد آنها تعیین میشود ولی در هنگام نصب، ممکن است تعداد این نورها تغییر کند تا یک وقت غرفه بیش از حد پرنور یا کم نور نباشد.
بعد از رسیدن به این مرحله، تیم نقاشی شروع به بتونه کاری میکنند و بعد از خشک شدن و سنباده کردن، بر اساس طرحی که توسط کافرما تأیید شده است، شروع به نقاشی میکنند. رنگ غرفه میتواند بر اساس سلیقه کارفرما تأیین شده و در صورتی که رنگ خاصی مد نظر او باشد، تیم غرفه سازی از همان رنگ استفاده میکند.
بعد از اتمام کامل کار تیم نقاشی، نوبت به نصب لایت باکس ها و پوسترها بر اساس طرح از پیش تعیین شده میرسد. خرید تابلو لایت باکس را در انواع مختلفی میتوانید انجام دهید، از جمله لایت باکس کریستالی، مگنتی و... که با توجه سلیقه و نیاز کارفرما میتوان از هرکدام از آنها در ساخت غرفه بهره برد. در ضمن میتوانید از پوسترها با طرحهای جذاب و خلاقانه نیز بهره بگیرید و آنها را در غرفه نمایشگاه خود نصب کنید.
استفاده و خرید سازههای نمایشگاهی نیز بستگی به نیاز کارفرما دارد. انواع تجهیزات نظیر مبل، میز و صندلی، آبسردکن و... میتواند در غرفه نمایشگاه شما قرار گیرد. استفاده از سازههای نمایشگاهی نیز بسیار مهم میباشد و ظاهری حرفهای و جذاب به غرفه شما میبخشند.
چند نمونه از سازههای مختلف نمایشگاهی که از آنها میتوان استفاده کرد شامل موارد زیر میباشد:
میز کانتر نمایشگاهی، سازهای است که به منظور مذاکره و پاسخ به سوالات و معرفی برند و محصولات به بازدیدکنندگان نمایشگاه، مورد استفاده قرار میگیرد. در فضای جلوی این سازه بخشی برای قرار دادن لوگو یا نشان تجاری برند موجود است.
این سازه که در بیشتر نمایشگاهها مورد استفاده میباشد، سازهای بسیار کاربردی و برای معرفی شرکت شما با پیامی مختصر به همراه نام و نشان تجاری میباشد. در ضمن انواع مختلفی نیز دارد. برای خرید رول آپ نمایشگاهی در انواع مختلف میتوانید اقدام فرمایید.
کاتالوگ استند مناسب برای دستهبندی و مرتب سازی بروشورها و کاتالوگها و... میباشد و انواع مختلفی دارد. این سازه بسیار طراحی حرفهای دارد و خوش ساخت است و همچنین پرتابل میباشد و براحتی میتوانید آن را جابجا کنید. برای آشنایی بیشتر و همچنین خرید استند کاتالوگ میتوانید با کیفیت بالا از سایت ما اقدام فرمایید.
بعد از اتمام تمامی مراحل، غرفه به طور کامل تمیز شده و سپس شما میتوانید به چینش محصولات خود اقدام نمایید. به یاد داشته باشید که بعد از اتمام هر روز نمایشگاه، غرفه خود را تمیز کنید تا غرفه شما در نمایشگاه در جذابترین حالت خودش قرار داشته باشد.
حرف آخر
نمایشگاهها و شرکت در آنها برای هر کسب و کاری از اهمیت فراوانی برخوردار است و میتواند تاثیر بسیار زیادی در دیده شدن آنها و محصولاتشان داشته باشد. از مهمترین بخشهای شرکت در نمایشگاه، غرفه سازی نمایشگاهی به شکلی جذاب و شیک است و این امر باید طبق مقررات و استانداردهای لازم صورت گیرد و باید دانش کافی از آن داشت تا به بهترین نحو به انجام برسد. در مقاله آموزش ساخت غرفه نمایشگاهی از سیلور رسانه سعی کردیم تا مراحل ساخت غرفه نمایشگاهی را در اختیار شما قرار دهیم تا با مطالعه آن بتوانید به اطلاعاتی در این زمینه دست یابید.
رسالت شرکت سیلور رسانه رضایت مشتری و کیفیت محصول است
همراه : 818 90 40 0919
تلفن : 68-67 665 665 -021
تلگرام و واتس آپ : 818 90 40 0919
ایمیل : silverrasaneh@gmail.com